Rólunk

A Varázsbetű Fejlesztő Műhely és a Bodzavár Alapítvány hosszú évek óta dolgozik a gyerekek képességfejlesztésének a területén. Mindkét szervezet vezetői azt vallják, hogy van szórakoztató tanulás, sőt, valójában ez az egyetlen járható út, hogyha sikeres gyerekeket akarunk nevelni. A fejlődés és a tanulás nem lehet fájdalmas folyamat, mert ez elveszi a gyerekek kedvét a folytatástól.

Most mi, a két szervezet vezetői összefogtunk, hogy közösen felhalmozott szakértelmünket és tapasztalatunkat még hatékonyabban használhassuk fel a gyerekek érdekében.

Éppen ezért hoztuk létre az “Eszed tokja” programot, melyben a gyerekek tanulási képességének fejlesztése a célunk.

Jobb iskolai eredmények öt hét alatt!

Fejleszd gyermeked tanulási képességét gyorsan, és már most júniusban látni fogod az eredményeket a bizonyítványban!


Blog

Cikkek és érdekességek a képességfejlesztésről és a gyereknevelésről


Blogajánló

Speciális nyelvi zavar

Gyakran tapasztalom, hogy a problémás tanulókat gyakran túl hamar rossz tanulónak könyvelik el, pedig lehet, hogy a dolog hátterében a beszédfejlődést érintő zavarok állnak. Ma arról olvashatsz, hogy mi áll a beszédfejlődés problémáinak hátterében.

Gyurmázás a szebb írásért

A diszgráfiás gyermekek kézügyességét nagyon jól lehet gyurmázással fejleszteni. Ma egy egyszerű figura elkészítésének módjáról olvashatsz.

Játszani is engedd...

Mit teszel, ha gyermekednek a foci az erős oldala? Beíratod egy balettiskolába? Ha szépen énekel, akkor trombitát veszel neki? És amikor felfedezed, hogy gyermeked remek novellákat ír, akkor számítógép programozót kezdesz nevelni belőle?

A diszlexia érzelmi oldala

A diszlexia nem csupán gyermeked olvasási, írási képességét és általában a tanulás minőségét befolyásolja, hanem hatással van gyermeked lelki egészségére is. Valójában az érzelmi következmények sokkal hosszabb távon hatnak, és jóval nagyobb problémát

Kitüntetett figyelem

A gyermeknevelés egyik legidőigényesebb része a figyelem. Sokszor éppen akkor van gyermekünknek a legnagyobb szüksége a figyelemre, amikor egyáltalán „nem alkalmas”, amikor minden porcikánk tiltakozik ellene, amikor fáradtak vagyunk, vagy ezer más


Eszed tokja.hu
Varázsbetű-Bodzavár együttműködés